Showing posts from February, 2012Show all
Tolak-menolak

Salah satu sebab kenapa aku suka balik lambat setiap petang! Tak payah susah-susah nak tolak kete yang park kat belakang kete aku. Aish time ni la tetiba tenaga wanita terus bertukar jadi 'incredible hulk'!! Hahah.. …

JJCM: Las Vacas Mount Kiara

Aiyoooo baru pasan entry ni terdampar kesepian dalam draft. Sebab ako pun takde entry baru kan, so jom la ako teruskan juga menghabiskan citer Jalan-jalan Cari Makan kami untuk tahun 2012. Tanggal 15 Feb 2012. Hari Rabu!! Selalu…

Trend BEAR kat MONTOT kete

gambar: ako google ye!! Pernah nampak tak orang slalu letak teddy bear kecik macam dalam gambar atas tu kat montot kete derang? Comei??? Heheeh bagi ako pestime nampak memang comei sesangat. Sweet siot! Dan opkos nak tahu ga…

Y-Pad for Kids

Sana sini dok cerita pasal "ipad for kids". Jenuh la jugak aku google rupanya bkn ipad tapi "Y-pad for kids". Dan kebetulan aritu adik aku soh carikan kat kl, maka gigih la kakaknya yg sorang lg gi cari. Y…

Trip KL-JB-Spore

Sabtu, 4 Feb bertolak dari KL jam 7.40 pagi. Dengan pemanduan yang 'berhemah' dari sang drebar, kami telah 'selamat' sampai di Johor Bahru lebih kurang jam 10.15 pagi. Sangat impresif!! Menyinggah kejap ke Bukit …

13tahun dah, perghhh!! Dasat macam tak caya je!! Klu kawen awal aritu konpom dah Form 1 anak ako.. Macam tak caya je masih boleh bertahan selama ini. Moga akan kekal dan success selalu. 2 Feb 1999. Hari ni 2 Feb 2012. Sel…