Followers

Tuesday, March 20, 2012

REUNION 2012

REUNION kembali!!!

Tahun lepas kita berkumpul time besday ako, kan ;-)
Tahun ni plak kebetulan kita berkumpul lagi time besday 'puan' noorium.
Tahun depan, agak-agak kowang kita patut berkumpul bulan Jan, Okt atau Dis?
ermm....... *wink

Aktiviti berkumpul ni kena buat slalu.
Al-maklum kowang sumer kan 'jauh-jauh' di mata ako.
hahahaa...
Walau sebenarnya, 'dekat' je ngan hati ako ni..
chewaahhh :p

psstt ntah bila 'famiily trip' plan nak menjadi realiti ek??
psstt... ako x kisah, walau 'famili' ako belum wujud, tapi ako bole aje buat 'instant famili' khas untuk kowang. hahahahaa.... 


Begini la serius nya muka memasing bila mendengat 'khutbah'.
Khutbah pasal kesihatan masing-masing punya la serius dan tercengang-cengang.
Bila sampai ke 'khutbah' ke gerbang perkahwinan, wah wah makin berseri-seri muka sekor-sekor. Erkk... ako juga ke??? hahahaa.... 


Konsep perjumpaan kita tetap sama kan ;-)
Tukar hadiah!
Bukan nilai barang yang kita cari tapi nilai persahabatan tu yang kita kejar!!

Yang ako x tahan tu, ako siap dapat set 'punch bowl'.
Ok ok ako tahu tinggal ako sorang je yang belom ikot jejak kowang.
 Ater, gamak nya pasni klu ako join kowang, dah x dapat hadiah kawen la ek???
hahahaha..... mana aci weiii :p

Thanks Yan...
Berguna juga tu.
Department ako kan suka wat makan-makan.
Ha memang sesuai la gamaknya ako letak kat opis je kan ;p


Tahun lepas memasing masih 'kecut' lagi.


Tahun ni ghase nya sekor-sekor dah 'mengembang'.
Erkk gurlppp huwaaaaa... 

"psttt Puan Noorium malu-malu bila bercerita kisah alam perkahwinan..."
Usikan kawan-kawan akan kowang ingat sampai bebila.. Usikan bahagia nama nya tuh.
Pasni, giliran ako!
Gurlp!!
Ok FULL STOP!

Walau slalu je nampak depan mata tapi kowang tetap jauh 'nun' kat tempat memasing.
Friendships will remain and never can end!!

Nota Jemari: K.A.W.A.N.S.E.L.A.M.A.N.Y.A

No comments: