,

Sate Kebab

Sate kebab!
Sate kebab!
Sate kebab!

Mari beli mari beli...

Al-kisahnya, sahabat waktu sekolah dulu sekarang ni dah jadi tokei kebab.
Maka, tergedik la kami nak mencuba.
Ater kata nya sate kebab pertama di Malaysia.

Alhamdulilah, rasa satu pasti nak cuba lagi.
Memang terbaeekk laaa...!!


Ada 3 perisa.

Beriani macam kat atas tu.


Perisa pedas macam gambar atas dan black pepper (tiada gambar).

Harga sepaket RM12 sahaja (ada 20 cucuk dalam tu)

Dalam banyak-banyak perisa, ako prefer black pepper dan pedas.
Tapi klu kowang tak makan pedas, beriani tu pun ok je.

Macam-macam cara kowang leh masak, bakar, goreng, rebus.
Tapi selama ako beli, ako prefer goreng aje.
Sedap!!! 

Kowang patut cuba k ;-)

Nak order boleh contact terus ke 
Puan Haslina 
016-3445 992

Bole baca flyers tentang kebab ni kat sini


Nota Jemari: nyummm nyummm

Published with Blogger-droid v2.0.4
Share:

5 comments:

  1. ooo,,, ni yg ko bawak tadi yer,,, TESTER tak der kah???

    ReplyDelete
  2. Memang sedap laaaaa...
    Kalau boleh pos, nak juga order...
    Klu dtg JB bgtau ye, aku nak kirim..

    ReplyDelete
  3. Jocko,

    Nanti arr ako beli extra, ako kasi ko rasa.. tadi ako beli ngam2 arr.. orang pesan hehe

    Lin,
    ok lin.. insyallah ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.