Followers

Monday, March 12, 2012

Sate Kebab

Sate kebab!
Sate kebab!
Sate kebab!

Mari beli mari beli...

Al-kisahnya, sahabat waktu sekolah dulu sekarang ni dah jadi tokei kebab.
Maka, tergedik la kami nak mencuba.
Ater kata nya sate kebab pertama di Malaysia.

Alhamdulilah, rasa satu pasti nak cuba lagi.
Memang terbaeekk laaa...!!


Ada 3 perisa.

Beriani macam kat atas tu.


Perisa pedas macam gambar atas dan black pepper (tiada gambar).

Harga sepaket RM12 sahaja (ada 20 cucuk dalam tu)

Dalam banyak-banyak perisa, ako prefer black pepper dan pedas.
Tapi klu kowang tak makan pedas, beriani tu pun ok je.

Macam-macam cara kowang leh masak, bakar, goreng, rebus.
Tapi selama ako beli, ako prefer goreng aje.
Sedap!!! 

Kowang patut cuba k ;-)

Nak order boleh contact terus ke 
Puan Haslina 
016-3445 992

Bole baca flyers tentang kebab ni kat sini


Nota Jemari: nyummm nyummm

Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

MrJocko said...

ooo,,, ni yg ko bawak tadi yer,,, TESTER tak der kah???

Sis-Lin said...

Memang sedap laaaaa...
Kalau boleh pos, nak juga order...
Klu dtg JB bgtau ye, aku nak kirim..

AKO @ retna said...

Jocko,

Nanti arr ako beli extra, ako kasi ko rasa.. tadi ako beli ngam2 arr.. orang pesan hehe

Lin,
ok lin.. insyallah ;-)

Anish said...

mcm sedap huh!!

AKO @ retna said...

Anish,
nyummm nyummm :-)