Showing posts from May, 2012Show all
NZ Trip: Last Day Fly to KL (Day 10)

Last day!!! Ok ok ni entry yang terakhir kali pasal NZ. erkk ye ke? ! Check out jam 9 pagi. Btw kitorang tak rekomen untuk kowang stay kat sini ye. Coz pekerja dia tak friendly dan rude sesangat. Tempat stay memang OK cuma peke…

NZ Trip: Akaroa (Day 9)

Erkk bila nak abesh ni kan??!! Ok ok tinggal lagi 2 hari je penggembaraan kitorang. Ako pun x sabar dah nak nak ngabihkan entry New Zealand ni. Hari ke sembilan. Dah ada kat Christchurch pun. Memandangkan takde apa sangat nak te…