Showing posts from August, 2012Show all

Ehem... Ehem.. Eh cop!! Ako bukan nya pakar dalam fotografi. Apatah lagi memiliki kamera yang canggih manggih. Tidak! Ako belom mampu nak jadi pakar apatah lagi mampu nak beli kamera memahal. Cuma ako tertarik dengan sa…

Terjahan Berbuka Puasa

Jeng Jeng Jeng.... Tetiba rasa nak makan 'masakan rumah'. Maka dengan tak tahu malu kitorang terjah aje ke rumah sorang teman ni. Untung si teman ada di rumah. Malu kata nya nak ajak kami berbuka di rumah tapi dek kerna …

Starbucks Voucher

Fuh.... sejak kes voucher KFC semalam, ako cukup berhati-hati klu nak share tempek voucher lain untuk kowang. Yang ini ako pasti dan confirm voucher offer yang ASLI coz ako dah check dengan website dia.  So, pada yang minat ng…

KFC Voucher

Tadi ada buat satu entry pasal vocuher KFC ni. Pastu thanks to Ayeesha yg alert pasal voucher tiruan ni. Memang ada dengar gak tapi selepas masuk website facebook KFC , then baru konpom, memang ada yang buat voucher tiruan ni. …

Happy Birthday, ABIN!!

Hoyeeeee!!!! Hari ni bertambah lagi setahun umur ABIN... Bertambah umur, bertambah nakal, bertambah degil dan bertambah 'cerdik' nya. "Happy 4th Birthday, ABIN!!!" Nanti claim 'cake' dari mama ye. …

Pizza Hut Offer Coupon

Aritu klu x silap McD ada buat offer coupon jugak kan, "Buy 1, Get 1 Free Chicken Foldover". Kali ni Pizza Hut pun x lepaskan peluang offer coupon FREE untuk kowang. "Buy 1 Regular Pizza, FREE 1 Regular Pizza&q…

MSJBOX Iftar 2012 - Selatan

Iftar belah KL x pegi tapi tup tup 'terbang' ke Selatan terus. Kecik hati ahkak ko ni dik oii..Ada plak dibuat iftar belah KL hari Jumaat, hari yang ahkak ko kena 'terbang' pulang ke kampung halaman. Huhu takpe l…

Novel & Filem: MENCARI CINTA

Wah dalam diam-diam novelis yang satu ni sibuk menulis rupanya. Patut la lama x nampak dia beronline atau menghapdet blog. Tahniah Kak Norz , novel baru dah kuar ye. For info, novel ni adalah adaptasi daripada filem "Men…