,

Novel & Filem: MENCARI CINTA

Wah dalam diam-diam novelis yang satu ni sibuk menulis rupanya.
Patut la lama x nampak dia beronline atau menghapdet blog.
Tahniah Kak Norz, novel baru dah kuar ye.

For info, novel ni adalah adaptasi daripada filem "Mencari Cinta" yang bakal berada di pawagam bulan Disember 2012 nanti.

So, pada sesape yang berminat nak dapatkan novel terbaru daripada novelis Norzailina Nordin, boleh la  email nama & alamat kowang kepada: norzailina.online@gmail.com


Sudah berada di pasaran!!Novel terbaru karya saya, MENCARI CINTA berdasarkan filem (judul sama) skrip dan arahan Shirin Hj Khuzaimi dan diterbitkan oleh Armnet Integrated. Setiap pembelian buku setebal 427 halaman dan berharga RM25 ini akan mendapat cd tujuh buah lagu yang dipetik dari filem tersebut. Filem lakonan Rusdi Ramli dan Nora Danish ini dijangka berada di pawagam pada bulan Disember 2012. Beberapa foto adegan menarik turut dimasukkan ke dalam novel.

Nota Jemari: sebarang pertanyaan boleh terus ke sini.
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.