Showing posts from September, 2012Show all
Lawak Ke Der 2

28th Sept 2012 - 3rd Oct 2012 Panggung Sari, Istana Budaya Semua artis terlibat untuk setiap persembahan. Harga terbaik adalah pada persembahan 3 pm hari Ahad Nabil tidak akan membuat persembahan pada 29 Sept Tik…

Restoran Malaya Steamboat

Assalamualaikum kowang!! Jumpa lagi kita ye .. Dah lama plak x buat entri jalan-jalan cari makan. So kali ni entri " JJCM bersama anakomak" , ako nak bawa kowang makan stimbot plak. Terletak di Prima Gombak. …

Farewell Garden Party

Tak yah citer pepanjang k .. straight to the point. Farewell Party khas untuk sorang 'kakak' ni yang bakal bersara ujung bulan nanti. Memandangkan bos beliau sudah mau bercoti, maka sebab itu lah majlis ni diad…

Menghitung Hari Yang Tak Menjadi

Sekadar mampu menghitung hari-hari yang bakal x menjadi kenyataan.... Huwaaaaaa xde rezeki gamak nyaaa... Sedih betul bila email AA masuk dalam inbox inform tuk web check in... Hanya mampu tersenyum dalam kesedih…

JASM Raya Deco Contest 2012

Abis sudah! Puas! Tak sia-sia! Wah bersemangat sungguh lepas berakhirnya contest yang satu ini. Kisahnya beberapa hari sebelum kita sumer bercoti panjang sempena nak sambut raya, department ako telah mengadakan satu co…

Mencari sesuatu yang hilang

Maaf la ye sebab agak lama x mencoret sesuatu yang terkini buat tatapan kowang. Masih tercari-cari waktu terluang dan juga sifat kerajinan yang ntah hilang ke mana. Moga akan ketemu ia dengan segera. Harap bersabar ye. Bukan x…