Showing posts from November, 2012Show all
Apa nak jadi?

Penghujung November... Wow, kejap je dah masuk bulan Disember... Pastu Januari.. Bila dah masuk bulan Januari, maka nya dah masuk tahun baru la kan!! Pejam celik pejam celik je.. Cepat sungguh masa berlalu sekarang ni. …

Sambutan Harijadi AirAsia! Tambang dari 11 sen saja!

Terbang dari  Kuala Lumpur Bali Clark Hanoi Hong Kong Jakarta Johor Bahru Kota Bharu Krabi Langkawi Makassar Pulau Pinang Phnom Penh Singapura Surabaya Surat Thani Yangon dan banyak lagi destinasi! Tempah dari…

Training ke Kursus?

Minggu ni bizi berkursus erk ke training ... Eh kursus ngan Training sama x? Yang best klu gi kursus erkk training ni adalah bila tiba nya masa M.A.K.A.N... hehe Waktu-waktu lain adalah membuhsankan :p Traini…

Job Vacancies : Cupcake Chapter

Ha sesape yang tengah cari keje dan berminat plak dalam bidang pemakanan, bole la cuba apply keje kat " Cupcake Chapter " ni. Menurut email yang ako dapat, derang memang tengah cari pekerja-pekerja dalam bidang terte…

Dapat email dari seorang kawan. From: Steven Ong To: thahirah3110@yahoo.com Cc: Four Leaves / Malaysia ; Jeslin Tang ; 'Ginn Tan' Sent: Wednesday, November 21, 2012 7:35 AM Subject: Re: FourLeaves.com.sg Inquiry Form -…

J.A.S.M Mind Games

Phew, abes sudah! Lega! Berpeluh ketiak.. Padahal main games yang banyak gunakan hotak je pun. Tapi semangat kesukanan punya pasal, dari guna hotak terus jadi games yang banyak gunakan tenaga batin. Eh ..?! Selesai…

1) Jigsaw puzzle solving - Arranging a simple jigsaw puzzle (about 20-30 pieces) in the fastest time   2)  Carom - Pocketing five carom mens in the fastest time 3) Memory card game - picking up five pairs in the fastest t…

Mana pegi gambar????

Dah lama ako pasan. Pening juga mikir kan. Pelik pun ada. Ada sesape tau kenapa gambar-gambar dalam entry lelama akan hilang? Ada effect ke kat blogger klu kita delete gambar dalam picasa? Sebabkan blogger dan…

Happy Belated Birthday

Surprise!!!!! Pepagi dah buat surprise tuk bday gal. Ekceli bday nya jatuh pada hari Ahad, 18 November. Jadi memasing berpakat la nak adakan 'makan-makan surprise' ni pada hari Isnin iaitu 19 November lepas. …

Dah tua .. camni la gamak nya!!

Macam biasa .. Pepagi buka je pintu terus sarung sipar. Sidai baju dulu, buang sampah. Start enjin kete, panas kan enjin kejap. Then buka pagar. Kunci pintu. Terus masuk dalam kete. Undurkan kete keluar pagar. …

Vietnam Trip: Last Day @ Day 4

Dah hari terakhir.. Kejap je kan. Macam x puas plak, ghase nya memang wajib kena ulang balik ni. Takde aktiviti untuk hari terakhir. Cuma sebabkan dah hari terakhir, ditambah plak makanan2 yang dibawa sudah kehabisan, maka…