Showing posts from January, 2013Show all
Jemputan kawen naik 'belon'

Tengkiu bakal perantin!! Tapi sorry eh x dapat nak hadirkan diri.  Sebabnya dok tunggu tiket sponsor tapi x sampai2 pun :p So,  congrats again!  Have a nice and great Nikah Day! Nota Jemari : ole-ole jgn lupa.. meow! Publi…

Krunchy Karemel in da House!

Tadi petang turun klinik jap tapi tutup plak. Ingat nak amek result darah aritu , nampak gaya esok je la. Aishh... Pastu naik lif tadi terserempak ngan si Maya . Kata nya ada sesuatu nak dibagi. Pesanan dari orang. …

ECONS Sector Family Day ... Coming Soon!

Tak sabar rasa nya! Geng-geng seangkatan, jumpa kowang di sana esok!!! Nak lucky draw pelisssssssss!!! Nota Jemari : Ipad. DSLR, Galaxy Tab, Samsung Nexus!!!

R.I.N.D.U

Rindu nya nak terbang ke blog kowang. Rindu nya nak jenjalan baca entry kowang. Rindunya nak menyembang kat blog sendiri. Arrghh... tunggu ye, ako kehabisan waktu. Eh, ako ketiadaan masa. Erkk .. lebih kepada kemalasan dan …

Pemenangnya adalah ...

Aiyooo.... lama nya entry ni tertangguh. Update secara ringkas je la ye. Majlis "Hari Penghargaan", "Penyampaian Hadiah" dan juga "Sambutan Hari Jadi" telah berlangsung dengan jayanya pada 14 …