Followers

Tuesday, January 22, 2013

Krunchy Karemel in da House!

Tadi petang turun klinik jap tapi tutup plak.
Ingat nak amek result darah aritu , nampak gaya esok je la.
Aishh...

Pastu naik lif tadi terserempak ngan si Maya.
Kata nya ada sesuatu nak dibagi.
Pesanan dari orang.

Kisah nya orang tersebut minta tolong ako promotekan makanan kat bawah ni.
Oooo fuh, ingat kan apa la tadi kan!
Hehehe...


Maka, dengan rasminya ako pun tolong la ye war-warkan kat sini.
Sebalang kecil tu harga nya dalam RM22.

Sedap!


Krunchy karamel eh nama nya!
Hahahah ako baru pasan.
Tahu makan je dari tadi.

Ngap ngap memang sekali ngap je.
Ranggup!!
Manis!!

Ngap!!! :p


Klu ada sesape nak beli, boleh contact mereka yang tertera nama di atas kad tu k.
Untuk warga opis ako, kowang leh contact Maya (ext sila cari sendiri dalam kijang.net ok :p),
kat tingkat 8B kay.

(psst maya, ke sape nama akak tu ek? Lupa lak ako nak tanya tadi hehehe)

Pape pun, sila la sila la ye.
Buat kowang yang memang suka melantak, memang sesuai ar krunchy ni dijadikan kudapan kowang.

Selamat Mencuba!

Nota Jemari:  nyum nyum ... lama menyepi tetiba entry makan kan haaha...! Tunggu entry makan lagi ! :p

No comments: