Showing posts from March, 2013Show all
WAH! Biar betul!

Dapat email dari Air Asia. Wah! Biar betul! Apa yang betul? Hahahahaa.... Jangan lupa 1 April khas untuk pemegang BIG card. Pastu 2 April pada sumer termasuk yang takde BIG card. So, tunggu apa lagi. Siap sed…

JASM: AR De-stress Event

Yeehaaaaa Annual Report dah abesh!! Department ako kan salah satu department yang bertungkus lumus menyediakan maklumat dalam buku laporan tahunan tu. So, sebab dah setel, jadinya kita sumer nak la 'campak' kan tekanan…

1 Million Women Purple Walk

Bila ek??? Erkk jap jap nak check tarikh. Ooo ye 17 Mac aritu kan sibuk satu Malaysia pasal " Purple Walk " ni. Mula cam x moh pegi tapi macam jeles kan tengok orang sebelah dapat tshirt free. Padahal sibuk dengan…

ABIN oo ABIN

Dah lama x citer pasal ABIN kan. Budak ni klu dia balik KL je, kuar-kuar je dari kete terus tanya ako soklan ni, "Na, henpon merah mana?" Aisshh bukan nya tanya ako sihat ke. Dah makan ke. Rindu ke.... …

Cameron Trip: Stoberi Cinta - Part 2

Assalamualaikum..... Bersambung kita lagi ye. Hari kedua kat Cameron. Sejuk! Memasing cam malas nak bangun. Apa tak nya, kena plak tempat sejuk, memang sedap je la membuta kan. Nak tak nak jam 9.30 pagi baru semu…