,

Earth Hour 2013


Earth Hour: Uniting people to protect the planet

Jom ramai-ramai kita jayakan kempen yang satu ni.

Jangan lupa Sabtu ini, 23 Mac 2013.
Jam 8.30 malam.
Bergelap selama satu jam.

Dalam bergelap-gelap tu, hati-hati juga ye.
Jangan lupa kunci pintu dan tingkap.
Slalunya time-time camni la 'perompak', pencuri, pengganas erkk... akan bermaharajalela.

Peringatan untuk diri sendiri juga ni.

So, selamat tutup lampu semua!!

Nota Jemari: tahun sudah ako kat JB dengan mereka... tahun ni bergelap keseorangan la nampak gaya nya
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.