Showing posts from August, 2013Show all
Mini Makan 2013

Ha yang ini memang x plan! Asalnya nak buat pot luck raya kat umah ako oleh kengkawan opis. Sudahnya bila tiba hari Jumaat, sumer senyap seribu bahasa. Makanya ako   assume   memang plan di cancel   la kan. Tengok memas…

Event: Relay For Life - KL 2013

Hari Sabtu lepas, ako join event " Relay for Life " anjuran National Cancer Society Malaysia di Dataran Petaling Jaya sebelah A&W dan berhadapan dengan Amcopr Mall. Event ni start dalam pukul 6 petang dan a…

Teater: Maduku KALUT

Teater selama 1jam 30minit bergenre fast komedi ini diarahkan oleh Muhammad Azhar Zainal. Teater ini bakal mencuit hati penonton dengan kisah si suami yang beristeri dua. Kisah komedi yang berlatarbelakangkan era moden, meng…

BNM Raya 2013

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri, Gabenor dengan sukacitanya mengundang semua warga kerja Bank dan keluarga ke Majlis Rumah Terbuka Bank yang akan diadakan pada:  Tarikh: 23 Ogos 2013 (Jumaat) Masa: 12…

Derma Pakaian Baru/Terpakai

Memang dah lama niat nak dermakan sebahagian pakaian ako kat sesape. Tapi tu la pertama, tak tahu nak salurkan ke mana. Kedua, malas nak mengemas pun iye juga. Asyik la bertangguh-tangguh nak kumpulkan baju-baju tu sumer. …

ABIN nak pegi mana tu?

Wah.. banyak nya duit ABIN! Statement spontan dari ABIN dengan nada marah kepada adiknya, "ADIK! Jangan usik duit ABIN laaa....!! Duit ABIN dah cukup nak naik ketapi ni." Erkk... ABIN nak gi mana nai…

Happy belated Birthday, ABIN!

7 Ogos 2008. 7 Ogos 2013 Genap 5 tahun. Kali ni besday DIA jatuh sehari sebelum raya. Jadi, memang x plan pape la kan. Tapi hari tu MAMA terpikir nak belikan DIA kek. So, moh la kita nyanyi hepi besedei untuk…

Berbuka di 'Kotak Merah'

Cepatnya, dah raya ye! Harap belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya buat anda semua. Dah masuk syawal dah pun tapi entry tetap pasal ramadhan lagi. Hahahaa... takpe la kan janji hapdet juga! Ha ni nak cite…

Berbuka di Opis

Eh eh puasa dan nak sampai ke penghujung la. Nak ghaya dah ghopenya. Tak banyak entry ek sepanjang bulan pose ni. Kemalasan yang teramat indah. Hahahahaa..... Just nak bagitau je, aritukan budak-budak department ako …

Shampu Garam Buluh

Salam, Adakah rambut anda terlalu berminyak terlalu kering berkelemumur berbau bercabang dan pelbagai masalah lain lain lagi? Jika jawapannya YA , anda patut mencuba produk yg terlaris di pasaran pada masa kini. Me…