, ,

BNM Raya 2013


Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri, Gabenor dengan sukacitanya mengundang semua warga kerja Bank dan keluarga ke Majlis Rumah Terbuka Bank yang akan diadakan pada: 

Tarikh: 23 Ogos 2013 (Jumaat)
Masa: 12.30 tengah hari - 4.30 petang
Tempat: Dewan Persidangan 1 dan 2, Sasana Kijang

Marilah kita bersama-sama memeriahkan Majlis Rumah Terbuka Bank.Jom beraya!
Tak sabar nak makan lemang dan rendang!

Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir dan Batin!

Nota Jemari: OPis korang camne plak?!
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.