,

ECONS Sector Hari Raya Celebration 2013

Majlis ni berlangsung hari Khamis lepas, 5 Sep 2013.



Orang kuat di belakang tabir menyiapkan tugas-tugas terakhir sebelum majlis bermula.



Ye ye kitorang memang buat kat situ.
Bukan kat department hatta cafe.
Tapi di bilik mesyuarat khas kat salah satu bangunan tu.
(kamu yang keje bersama pasti tahu)

Antara yang kami makan.
Semuanya marbeles.
Terima kasih Residence Hotel atas santapan tersebut.


Beriyani kambing in da house.
Ekceli sedap!
Tapi ada insiden hari tu.
So no komen lelebih la ye.



Model untuk 'fashion show' hari itu.
Sila tengok pada pakaian mereka sahaja.


Dan akhir sekali, gambar kami selepas melantak.
Sekian.

Nota Jemari: Jadi la hapdet yang x seberap, janji ado kan! hahaha
Share:

1 comment:

  1. Wow!! bestnya...melepas la I di sinun huhu :(
    Econs sector buat jamuan confirmed kebabom punyelah...

    cunnye Elena dgn NJ..cantik bangat baju dorang! :)

    naper cover muka yg model2 tersebut...nk jgk tgk ekekek :D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.