Showing posts from January, 2014Show all
Servis CIMB TERGENDALA!!

Servis bank CIMB akan tergendala mulai esok 31 Januari dari jam 11:45 malam hingga 3 Februari 6 pagi atas sebab penyelenggaraan untuk menaiktaraf servis derang. Servis termasuk cash deposit, ATM dan juga online. So, …

Reunion 3 sahabat

Cuti thaipusam hari tu korang sumer ke mana aja? Ako sudah plan cuti thaipusam ni sejak tahun lepas lagi. Kebetulan dapat tiket promo AA maka nya awal2 sudah beli tiket terbang ke Jay Bee. Balik JB? Yeee..... ako su…

Orang BUJANG boros???

GUrlppp..... Ngeri OK!! Betul ke    "orang BUJANG banyak BERHUTANG?" erkk ako la tu hahahaha  ok cer korang baca artikel kat bawah ni; Nota Jemari : Peringatan untuk diri sendiri...…

Reunion 2014

Reunion awal tahun, pergh!! Tetiap tahun kita gather-gather macam ni kan cuma tahun lepas je kita terlepas. Ermm perkembangan tahun ni, SEMUA, semua OK dah BERDUA dan BERKELUARGA . Ako juga yang masin menten cenggini.. …

Salam Maulidur Rasul

Nota Jemari : .......

Kenduri kesyukuran & Aqiqah

First of all, tahniah Angah sebab dapat baby aritu. Bukan satu tapi sekali 2... Seronok dengar bila orang dapat baby kembar ni.  Asal la keturunan belah kita xde yang kembar eh angah ? hahaha Semalam gi kenduri qiqah a…

Penang Trip: 2D1N

Create on 6 Nov 2013 @ 5:30 pm Berhabok betul blog ni kan! Adoiyaaiii memang takde masa la sekarang nak berblog. Hati memang meronta nak menghapdet. Apakan daya, tenaga, masa dan idea tak mengizinkan ;-) Yang ni ako try jug…

Rezeki jangan ditolak

Macam mana la x bolat....  Ada je rezeki orang bagi... Nak tak nak kena terima juga la, ye tak? Dulu slalu gak share-share ngan orang sebelah. Tapi skrg ni mana ada orang kat sebelah dah.. Jadinya kena la melanta…

Kalendar berKUDA, please!!

Mana nak cari kalendar kuda camni eh??? Dah masuk tahun baru ni tapi satu kalendar pun ako x dapat lagi ni. Aishh...... korang ada extra tak? Nota Jemari : kalendar meja pun xde juga .... huhu

Bercuti bersama ABIN

Dah lama rasanya tak bercerita pasal ABIN kan?! Dah besar dah budak sorang tu. Dah makin bolat pun iyer jugak.. Molot tu jangan cakap la, becok dah macam oghang tua. Arghhh ni yang buat ako rindu kat ABIN ni!! "ABIN, n…

Lunch Date: KL Tower

Belek-belek groupon ternampak promo ni. Pakej lunch kat KL Tower plus dapat bertenggek kat observation deck sambel tengok-tengok hidupan laut kat dalam aquarium. Kalau tak silap sumer sekali pakej nya dalam RM78 seorang. Apa l…

Bahayanya Wanita (sambungan ke?)

Nota Jemari: sekadar berkongsi... tapi betul kan?!! ;p