Showing posts from April, 2014Show all
Farewell Bos MSJBOX

Citer berlaku bulan Februari aritu. Ye ye memang sudah lapuk. Tapi tetap nak cerita juga. So korang layan kan aje la ye ;-) Cerita pasal BIG BOS msjbox mau pulang ke kampung halaman. Si wifey sudah pun berpindah tatkala ent…

JASM Family Day 2014 - Part 2

Jom sambung citer.... Pagi sabtu... tenang je. Yang pasti sumer nya dah ada kat lokasi cuma maybe memasing tengah diulit mimpi lagi. Penat barangkali. Bekfes pagi tu kena la cari sendiri ye. Time ni big bos kita belum sa…

JASM Family Day 2014 - part 1

Family day department ako baru je lepas aritu 4 April. Dah setahun perancangan nya nak buat family day kat Langkawi tu. Walau pada mula nya ramai yang bersetuju nak buat kat Langkawi tu tapi bila tiba hari kejadian, ramai plak …