Showing posts from September, 2014Show all

Alamak baru pasan entry ni dah lama terperuk dalam draft... Harap-harap masih sempat lagi nak hantar ye....!! Ako masuk blog Jocko. Terbaca entry pasal " Cabaran Winter in Busan ". Macam tertarik dan menarik. Caba…

Wedding: Tahniah Murshi & Azeem

First of all, Tahniah untuk mereka! Perancangan 3 bulan akhirnya selesai juga dengan jayanya. Teman bercuti... Teman menjelajah... Teman melancong... Lopeh ni takdo dah...huhu... Pape pun tahniah lagi sekali dan …

JJCM: Cucur Udang Alor Gajah

Kita citer pasal makan lagi ye. Hari tu on the way balik ke KL, teringin plak nak makan cucur udang kat Alor Gajah tu. Kalau korang dari arah selatan, better korang kluar dari tol Ayer Keroh je. Lebih kurang 25 minit perja…

JJCM: La Gourmet Dessert

Last week ako gi JB kan. Pastu memasing ngidam nak makan La Gourmet Dessert. Sebelum ni pernah cuba yang kat Danga Bay. Tapi kali ni nak cuba yang kat Taman Pelangi. 11, Jalan Kuning 2, Taman Pelangi, 80400 Johor Bahru…

OLD B.E.S.T.F.R.I.E.N.D.S

Last weekend ako balik JB. Sebab cuti hujung minggu yang panjang kan, so saja la vroom vroom ke sana. Kali ni plan nak gather ngan bestfriends yang agak lama juga la tak jumpa. Ako ke JB Jumaat petang. Terus plan nak j…

IKLAN: Tips to neutralise spicy and oily food

by http://www.gaviscon.com.my/ Baca tau! Bagus untuk pengetahuan kesihatan korang hehehe...  Nota Jemari : Good info!!