Followers

Thursday, November 6, 2014

Away lagi ....


Hahah sorry la ye, masih belum ada kesempatan nak siapkan soalan cabaran bawah ni...
Minggu lepas ke JB...
Minggu ni plak kita ke Raub, Pahang...
Insyallah ako cuba setelkan cabaran tu minggu depan la ye..

hehehe... senyum sokmo ;-)

Nota Jemari: senyum walau hati gundah gulana ;-)

Monday, November 3, 2014

30-day-blog-challenge



Ako baca pasal ni kat blog ila.
Haha macam menarik je kan.
Memang tengah takde idea nak update blog kan.

Plan asal nak start challenge ni 1 November aritu tapi memandangkan idea-idea entry selama 30 hari masih dalam proses nak memikir lagi, tambah plak kebizian wiken aritu, maka nya challenger ni ditangguh lagi la ye.

Maybe dalam minggu ni atau minggu depan,
so tunggu!!

Nota Jemari: masih memikir-mikir nak buat entry apa untuk 30 hari ni ...