Showing posts from 2015Show all
Deepavali 2015 @ JDM

Ho hoiiiiii.... lama giler x hapdet blog. Terlalu banyak cerita tertangguh, terbuku, terkepam..  Hahhaa... ini pun sebab mood OK sket, moh la kita update cerita terkini je kan. Semalam opis ako ada buat jamuan sempena de…

Teater: Mak Cun

Sinopsis Teater MUZIKAL MAK CUN Mok Cun semakin bersemangat untuk memasarkan bedak sejuknya ke persada dunia. Mok Cun mula menyedari bahawa pengalamannya sebelum ini ke Spain dan Bangkok mengajarnya bahawa pentingnya b…

Throwback: Raya di Jay Bee 2015

Hari tu, orang semua pakat dok cuti raya, ako rajin plak bekerja. Lepas derang semua dah masuk opis balik, ako plak pakat amek cuti raya. Yeeehaaaaaa sangat heaven sebab tak payah ber'gaduh' atau be'rebut' di …

Pelaksanaan Pengasingan Sisa di Punca Secara Mandatori

Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan & Kerajaan Tempatan telah memutuskan pelaksanaan pengasingan sisa pepejal secara mandatori akan bermula pada 1 September 2015. Perlaksanaan ini akan dikuatkuasakan di lapan …

Selamat Hari Raya 2015

Rasa nya masih belum terlambat lagi kan nak cerita pasal raya?! Raya tahun ni sangat meriah kat umah ako sebab nya semua kaum kerabat pulang berhari raya.. :p Lepas solat raya, layan anak-anak bujang ni bergambar. …

Cats Cafe @ Johor Bahru

Laaaa tak yah dah nak gi jejauh kalau nak melepak kat cafe dengan kucing-kucing. Baru-baru ni CATS CAFE telah dilancarkan di Johor Bahru. Korang leh view kat sini or cari kat facebook CATS CAFE . Alamat : 31A Jalan…

Winter Trip Korea 2015: Bukchon Hanok Village, Gyeongbokgung Palace, N Tower (Day 5)

Kita hold dulu citer pasal raya ye, jom kita sambung citer korea lagi sikit. Sambungan yang lama tergendala --> Korea Trip Day 4 Hari ke lima ni santai-santai aja. Bila dah kata santai-santai, maka nya bersantai jug…