Showing posts from July, 2015Show all
Selamat Hari Raya 2015

Rasa nya masih belum terlambat lagi kan nak cerita pasal raya?! Raya tahun ni sangat meriah kat umah ako sebab nya semua kaum kerabat pulang berhari raya.. :p Lepas solat raya, layan anak-anak bujang ni bergambar. …

Cats Cafe @ Johor Bahru

Laaaa tak yah dah nak gi jejauh kalau nak melepak kat cafe dengan kucing-kucing. Baru-baru ni CATS CAFE telah dilancarkan di Johor Bahru. Korang leh view kat sini or cari kat facebook CATS CAFE . Alamat : 31A Jalan…

Winter Trip Korea 2015: Bukchon Hanok Village, Gyeongbokgung Palace, N Tower (Day 5)

Kita hold dulu citer pasal raya ye, jom kita sambung citer korea lagi sikit. Sambungan yang lama tergendala --> Korea Trip Day 4 Hari ke lima ni santai-santai aja. Bila dah kata santai-santai, maka nya bersantai jug…