Followers

Friday, February 27, 2015

Teaser : Winter Trip Korea 2015

Perghhhhh lama gila tak update blog kan...
Kekangan masa sejak hujung tahun lepas.
Ini pun saja je la curi-curi sket masa sebelum balik.

Tak yah citer pepanjang kan dulu, just nak share teaser gambar sket mengenai "Winter Trip" ako ke Korea awal bulan aritu,...

So layan gambar je la dulu ye ;-)
Insyallah ako akan cari masa untuk update .. (banyak tertunggak dah ni...)


Berpeluang jadi "ninja" ....
Sejuk yang melampau-lampau......
Tapi still mampu bertahan.


Sledding area @ Everland ...
Tercapai juga hajat nak main mende tu :p


Tempat wajib pegi ...
"Jangan toleh ke belakang....maju ke depan"


Nak juga tulis-tulis kat mangga kunci camtu ....


"Mak Guard" demok....
muahahhahaa.......


Bajet chomel la sangat tu...
ptuiii.... hahahaa


Tapi yang ni memang lagi comel kan..
Eh eh aii maksud kan yang riben belakang tu :p


OK dah tu je...
Aii tinggalkan saki baki ikan bakar masa kat Dongdaemun untuk tatapan u'ols...

Tunggu cerita selanjutnya...
Doa-doa aii ada baaanyaaakk masa untuk mengupdate :p

Daaaaaa........

Nota Jemari: patut la korang bole pegi korea berkali-kali .... senang, mudah dan murah... eh eh :p