Cenderahati sempena Raya


Terima kasih kepada mereka.
Tiap tahun tak pernah lupa nak bagi kami cenderahati sempena raya.
Alhamdulilah moga murah rezeki meraka.

Brownies tu memang menjadi pilihan kami, bukan time raya je.
Kalau hari biasa pun tetap kami akan order.
Harga brownies tu RM120 untuk besar kotak kek.
Tapi untuk yang macam gambar atas tu RM30.

Boleh contact Mariana #012-6466498 untuk tempahan.
Boleh amek sendiri kat rumah dia atau dia boleh tolong hantarkan kat kita guna grab.

Yang kotak kecik tu Baklava.
Akan update kemudian details baklava ye.

Raya tahun ni takde kuih-kuih raya.
Siapa datang, kasi makan biskut ngan air sirap. :p

Nota Jemari: tik tok tik tok...nak raya dah....

1 comment:

  1. Mahai juga tu cenderahati ko dapat tu uiii...rezeki Syawal..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com