, , , ,

Cenderahati sempena Raya


Terima kasih kepada mereka.
Tiap tahun tak pernah lupa nak bagi kami cenderahati sempena raya.
Alhamdulilah moga murah rezeki meraka.

Brownies tu memang menjadi pilihan kami, bukan time raya je.
Kalau hari biasa pun tetap kami akan order.
Harga brownies tu RM120 untuk besar kotak kek.
Tapi untuk yang macam gambar atas tu RM30.

Boleh contact Mariana #012-6466498 untuk tempahan.
Boleh amek sendiri kat rumah dia atau dia boleh tolong hantarkan kat kita guna grab.

Yang kotak kecik tu Baklava.
Akan update kemudian details baklava ye.

Raya tahun ni takde kuih-kuih raya.
Siapa datang, kasi makan biskut ngan air sirap. :p

Nota Jemari: tik tok tik tok...nak raya dah....
Share:

1 comment:

  1. Mahai juga tu cenderahati ko dapat tu uiii...rezeki Syawal..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.