,

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

#kredit gambar raya tahun lepas#

Yeehaaaa kita dah raya...!!!
Hari ni 15 Jun 2018 bersamaa dengan 1 Syawal 1439H.

.Tahun ni raya tak cukup korum.
Harap tahun depan semua dapat berkumpul lagi.

Tahun ni raya kat Kay Ell aje.
Harap tahun depan dapat beraya di perantauan. hahaa..

Selamat Hari Raya koraaangggg!!
Maaf Zahir & Batin

Daripada kami,
anak-anak dan cucu-cucu
arwah Haji Mohd Yusof bin Abu Samah & 
Hajah Kalsom binti Abd Rahman

Nota Jemari: rindu nak beraya ngan arwah #alfatihah
Share:

3 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.