Showing posts from September, 2018Show all
SDS Bakery ada outlet baru, jom terjah!!

SDS Bakery & Cafe ada buka cawangan baru la. Ada promosi untuk 2 hari iaitu pada 2 & 3 Oktober 2018. So kepada yang berdekatan jom terjah!! -------------- New Outlet Opening SDS Bakery & Cafe @ Taman Pelangi Cel…

Contest : #Fattzura Hantar McD (The Winner)

Suka makan McD? Pernah guna apps Mcdonalds yang baru? Selalu buat order melalui mcdelivery? Ha, kalau korang pelanggan yang tegar macam ako, konpom korang perasan contest yang satu ni iaitu #Fattzura hantar McD . Contest…

JJCM: Dim Sum @ U Sentral Masai

Masih bercuti di Johor Bahru. Satu lagi tempat makan. Kita dinner makan Dim Sum plak. Terletak di U-Sentral Masai @ KipMart Masai. Dim sum nya memang #thumbsup Banyak pilihan Dim Sum. Harga masa kitorang nak makan tu,…

JJCM: Kedai Ikan Bakar AS @ Kampung Pasir Putih

#credit photo SisLin Balik dari Hong Kong aritu terus terbang ke Johor Bahru. Ako sambung lagi cuti yang berbaki lagi seminggu. Sakan betul ako cuti kali ni. Berbalik cerita kat JB aritu. Kalau melepak ngan sis lin n…

Teaser: #Fattzura Hantar McD

Yeehaaaaaa, tunggu! Nantikan kemunculan Fazura petang nanti di kediaman ako!! Love you McDonalds.. Tak sangka dapat jumpa Fazura!! Nota Jemari : Since Fattah punya sesi dah selesai, agak-agak diorang datang sekali …

Summer Trip: Hong Kong 2018 - Last Day (HKIA-KLIA-KLIA2-JB)

Hari terakhir di bumi Hong Kong. Kejap je nak balik dah... Flight kami adalah pada jam 3:15 petang. So pagi ni memang rilek-rilek je sesiap nak check out. Asal nya nak check out lambat sket tapi bila kamie pun dah ready …

Peluang kepada mereka yang tengah tengah cari keje tu. Insyallah gaji lumayan, elaun, bonus, rumah disediakan. Boleh cuba mohon di laman web bank negara malaysia. Bank Negara Malaysia mempelawa warganegara Malaysia yang berk…

Summer Trip: Hong Kong 2018 - Day 4 (Observant Wheel, Golden Bauhinia Square, Ani-Com Park@Harbour FUN, Sedap Gurih Restoran, Ladies Market)

Hari keempat ni memang santai sesangat. Apa tak nya, bangun pun agak lewat. Bermalas-malasan gitu. Pukul 6 bangun, tido balik. Pukul 8 bangun, tido balik. Pukul 10 bangun, tido balik. Sudahnya lebih kurang jam 1 tengahari b…