,

Peluang Kerjaya di Bank Negara Malaysia untuk Jawatan Konstabel (Unit Khas) dan Konstabel - Perkhidmatan Polis Bantuan

Peluang kepada mereka yang tengah tengah cari keje tu. Insyallah gaji lumayan, elaun, bonus, rumah disediakan. Boleh cuba mohon di laman web bank negara malaysia.

Bank Negara Malaysia mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan seperti yang dinyatakan di bawah ini untuk menghantar permohonan bagi jawatan Konstabel Unit Khas dan Konstabel dalam Perkhidmatan Polis Bantuan di Jabatan Pengurusan Keselamatan Organisasi, Bank Negara Malaysia.

Syarat kelayakkan boleh baca kat sini.. klik laman web BNM -->
http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_announcement&pg=en_announcement&ac=667&lang=en


Sila e-melkan permohonan anda kepada recruit@bnm.gov.my atau azril@bnm.gov.my selewat-lewatnya pada 24/09/2018.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03 2692 5373 atau 03 2698 8044 (samb. 8279).


Selamat Mencuba!

Nota Jemari: untung keje polis bantuan kat bnm ni

Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.