, ,

SDS Bakery ada outlet baru, jom terjah!!

SDS Bakery & Cafe ada buka cawangan baru la. Ada promosi untuk 2 hari iaitu pada 2 & 3 Oktober 2018. So kepada yang berdekatan jom terjah!!
--------------
New Outlet Opening SDS Bakery & Cafe @ Taman Pelangi

Celebrating SDS 29th Outlet Opening at Taman Pelangi!
New concept and kids friendly! ..
See you on Tuesday 2nd Oct, @ 10am! ..

Two days opening promotions including :

*buy 1 FREE 1 on selected café food, all buns at RM1.50 .
*50% off on cakes, and
*20% off bakery storewide .

📅 Date: 2/10/2018 Tuesday
⏰ Time: 10.00am
📍Venue: 27, Jalan Perang, Taman Pelangi, 80400, Johor Bahru, Johor.
🚗 Waze: SDS Taman Pelangi

Facebook : SDS Cake & Bakery Cafe
Instagram : https://instagram.com/sdsgroups?utm_source=ig_profile_share&igshid=1rm4m00f73h80

Nota Jemari: Kalau la hari promosi tu ada kat jb, memang hangkut sislin g terjah ni ahha... Tq sis lin "belanja" kita 🤭🤭
Share:

2 comments:

  1. Pergghhh laju seyyyy...hahahah
    Aku autoupdate 2hb hahahaha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.