, ,

Teaser : Hong Kong Trip 2018

Assalamualaikum
 I am back!!

Alhamdulilah dah balik Malaysia dah pun cuma ako masih bercuti lagi ni. Sampai-sampai je KLIA ari Isnin baru-baru ni, terus fly ke Jay Bee plak. Masih dalam mood bercoti lagi ni. Hahaa insyallah balik Kay Ell nanti aku update kisah percutian ke Hong Kong ni ye.

Terima kasih sis lin sebab masih sudi jadi teman bercuti. Tunggu tahun depan ke mana kita ney?? 🤭 

Terima kasih tumpangkan bermalam sepanjang percutian di Jay Bee ni. 

Nota Jemari: Be ourself and friends forever
Share:

4 comments:

  1. Sama sama awak..
    Tak sabar tunggu awak update!! ...
    Terima kasih juga bawa kita berjalan tau...

    Next...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dh update day 1.tp x tau bila nk smbg day 2 haha

      Delete
  2. cantik gambar bawah ferris wheel. hehe faham naaaw prasaan malas nak ngapdate tu hehe i feel you. mmg kalo mood ada laju je.. kalo xde memang x jadi apa =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa tu laaa mmg tgh cr mood nk updateje ni..

      Delete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.