Teaser : Hong Kong Trip 2018

Assalamualaikum
 I am back!!

Alhamdulilah dah balik Malaysia dah pun cuma ako masih bercuti lagi ni. Sampai-sampai je KLIA ari Isnin baru-baru ni, terus fly ke Jay Bee plak. Masih dalam mood bercoti lagi ni. Hahaa insyallah balik Kay Ell nanti aku update kisah percutian ke Hong Kong ni ye.

Terima kasih sis lin sebab masih sudi jadi teman bercuti. Tunggu tahun depan ke mana kita ney?? 🤭 

Terima kasih tumpangkan bermalam sepanjang percutian di Jay Bee ni. 

Nota Jemari: Be ourself and friends forever

4 comments:

  1. Sama sama awak..
    Tak sabar tunggu awak update!! ...
    Terima kasih juga bawa kita berjalan tau...

    Next...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dh update day 1.tp x tau bila nk smbg day 2 haha

      Delete
  2. cantik gambar bawah ferris wheel. hehe faham naaaw prasaan malas nak ngapdate tu hehe i feel you. mmg kalo mood ada laju je.. kalo xde memang x jadi apa =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa tu laaa mmg tgh cr mood nk updateje ni..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com