Showing posts from November, 2018Show all
Selamat Tambah Umur, SISLIN!!!

Dia ibarat kakak.. Dia ibarat ibu.. Dia juga sahabat.. Dia sabar mendengar.. Dia banyak memberi nasihat. Dia juga rajin menegur. Dia peneman yang setia.. Dia kuat makan.. Dia adalah Dia. Ku kenali mula ny…

Damai la, ABAH!!

Genap 12 tahun ABAH pergi. Pergi yang tak akan kembali lagi. Rindu masih terasa di hati. Tapi apakan daya, hanya doa yang mampu diberi. Al-fatihah,  Moga arwah ABAH sentiasa dilindungi dan ditempatkan dikalangan o…

VIU

Korang suka layan movie or drama tak terutama sekali drama-drama korea? Ako memang suka tengok drama korea ni. Dulu masa dok sengsorang, channel 392 & 393 kat astro adalah channel WAJIB ako akan layan. Boleh dikatakan seti…

Meeting for REUNION "FABULOUS 40" Party

Lama nya tak update blog. Bizi betul , malas pun iyer gak. Idea memanjang ilek hahaha... Btw cerita yang satu ni berlaku ujung bulan lepas iaitu pada 28 Okt 2018. Kamie planning nak buat REUNION untuk ex-schoolmates se…