Meeting for REUNION "FABULOUS 40" Party

Lama nya tak update blog.
Bizi betul , malas pun iyer gak.
Idea memanjang ilek hahaha...

Btw cerita yang satu ni berlaku ujung bulan lepas iaitu pada 28 Okt 2018.
Kamie planning nak buat REUNION untuk ex-schoolmates sempena dah cecah angka 40 ni kan.
Idea ni spontan je muncul dalam grup wassap sekolah.
Dan tetiba juga diri ni tersenarai dalam senarai AJK untuk reunion party ni.

Maka nya bila dah pung pang pung pang dalam wassap, berjanji la kita semua untuk berjumpa buat kali pertama membincangkan isu yang hangat ni.

Lokasi perjumpaan adalah di Lontong & Co Restoran terletak di Putra Height.
Jauh gak ar dari area umah tapi gigih semata nak jumpa derang.
Tapi bila pikirkan ada member sorang tu lagi jauh dari JB kan, so kita ignore je la tahap kejauhan dari rumah tu hahaha...


Antara AJK yang dilantik secara spontan.
hahahaha sape la yang punya idea lantik kitorang semua ni??!!


Perbincangan yang memula suam-suam kuku menjadi hangat.
Memasing cuba sampaikan idea & lontaran pendapat.
Serius gamak nya derang ni hahaha.. seriau ahkak!!


Selesai bincang, dah ada kata sepakat.
Insyallah takde aral, party ni akan berlangsung di Melaka bulan hadapan.
Harap semua nya berjalan lancar.




Untuk yang merindui makanan Johor especially yang kat area KL/Selangor, boleh la try datang makan kat kedai Lontong & Co ni yang terletak di Putra Height.

Owner dia memang orang Johor jati.
Sila la try ye.


ADDRESS:-
30-G, Jalan Putra Mahkota Seksyen 7/6B
Putra Heights
47650 Subang Jaya
Selangor, Malaysia.

CONTACT:-
BUSINESS HOURS:-
Mon 7:45 AM – 5:00 PM
Tue 7:45 AM – 5:00 PM
Wed 7:45 AM – 5:00 PM
Thu 7:45 AM – 5:00 PM 
Fri 7:45 AM – 5:00 PM
Sat 7:45 AM – 2:30 PM 
Sun 7:45 AM – 2:30 PM

Nota jemari:  harap berjalan lancar segala perancangan









6 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulilah boleh tahan pedas gak sambal nasi lemak dia.. merecikkk weiii

      Delete
  2. Best nya dpt buat reunion dgn kwn2 lama. Yg mknan tu buat kecur airliuq 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaannnn... !! Tu br rojak asma ..x smpt snap gmbr food lain 🤣🤣

      Delete
  3. kita kan kak, dari tahun bila nak buat reunion dengan kawan2 sekolah..tapi sampai ke sudah tak pernah menjadi..hahahahahahah!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com