Selamat Tahun Baru 2019


Hepi sambut tahun baru 2019
Moga apa jua azam korang tahun ni, akan menjadi la ye. Ako pun harap tahun ni dapat capai azam azam dengan jayanya. Insyallah.... Amin.

Nota Jemari: nak cuba ambah destinasi percutian 

Share:

7 comments:

 1. Selamat Tahun Baru 2019 awak..
  Kita dapat setahun sekali tu pun dah tunai dah azam kita wak hahahaha...

  Thank You Awak :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehheehe insyallah klu dh rezeki bkn sekali, utg2 berkali2 dalam sethn tu 😂

   Delete
 2. ameen ameen...happy new year kak ret

  ReplyDelete
 3. salam tahun baru 2019. semoga dimurahkan rezeki sihat sentiasa.
  happy2 selalu yaaa =)

  ReplyDelete
 4. Moga tercapai segala impian dan harapan sepanjang tahun 2019 ni. 😊

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.