Giveaway by The.Kukus - Ako Tetap Ako

Giveaway by The.Kukus


Perhatian buat warga Johor!!

Wah, buat peminat-peminat kek dari The.Kukus, jangan lepas kan peluang untuk dapatkan "giveaway kek pilihan terbaik" mereka. Sempena 10 tahun anniversary founder the.kukus, diorang mencari 3 pasangan yang berkongsi tarikh anniversary yang sama. 

Syaratnya:
✅Follow ig dan fb the.kukus
✅Share post ini
✅DM kami utk kami check syarat kelayakan utk menerima cake

Mereka akan membuat pengumuman nama penerima kek di IG & fb the.kukus.
Tak kira, adik, abang, mak abah, sesape saja, asalkan tarikh anniversary adalah sama iaitu pada
 18 Mar 2021.

Jom, cepat-cepat, kepada yang berkenaan jangan lepaskan peluang keemasan ni.
Mana tau, korang yang mereka cari!!

Boleh Baca penerima kek The.Kukus -->> DISINI dan DISINI dan DISINI

Nota Jemari: the best kek kukus in JB town!! sila la war-warkan

20 comments:

  1. alaaa kiteee 13 Disemberrr..hahahahha

    ReplyDelete
  2. kenot-kenot, habis diet nanti. hihiii!

    ReplyDelete
  3. Ala kawan tarikh 21 Mac ada la hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba komen kat ig dia.. Mana tau ada rezeki diorg naknshare kat date yg dkt2 jgk ke kan..

      Delete
  4. alooooo birthday kaka 12/3, anniversary mak ayah 12/3, birthday adik pula 14/3 heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh xde rezeki tp cer komen kat ig dia.. Mana tau diorg nknshare jgk date2 yg dkt ke kan

      Delete
  5. Seronok juga ini dapat kek kukus.
    Aha beruntung siapa lahir sama dengan pengasas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ako pun blm pernah rasa lagi tapi rata2 yg dah pernah rasa kek kukus ni semua cakap merbelesss!!! Ni yg x sabar nak balik JB ni , nakjuga merasa kek kukus sedap

      Delete
  6. best hadiahnya! semoga berjaya!

    ReplyDelete
  7. Ala kita warga johor tapi dok nismilan aci tak? hihi..birthday pun dah lepas..huhu..semoga ada rezeki mereka yang berkelayakan tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole je tu rasa nya janji date dia sama.. Cer la try ctc ig the. Kukus tu.. Maja tau ada rezeki hehee

      Delete
  8. Alaaaa...lain tarikh, rugilah tak dapat join..huhu

    ReplyDelete
  9. Hahahaa alamak tak kena pulak laaa hahahah tapi memang sedap gilerrr

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.