GIVEAWAY RAYA BERSAMA SHIDA RADZUAN BLOG - Ako Tetap Ako

GIVEAWAY RAYA BERSAMA SHIDA RADZUAN BLOG

First of all, sorry banyak-banyak sebab kak ret terlupa sape yang adaa TAG kita pasal giveaway yang satu ni. Kita try juga la siapkan entry giveaway ni ye.


Nak citer pasal ramadhan dan raya, rasa nya takde yang special sangat.
Lebih-lebih lagi dalam suasana covid ni.
Rasa macam tahun lepas juga, ramadhan kak ret n family, rutin bulan puasa sama je dari mula sampai la hujung ramadhan. Sahur, keje, buka, solat terawikh (if bole)... camtu la hingga abis ramadhan..

Perasaan pun biasa je. 
Raya lagi la....
Since parents pun dah takde, kami sambut just adik beradik je.
Tapi rasa macam tahun lepas juga, adik yang sorang kat Batu Pahat konpom tak bole nak balik beraya kat KL.

Raya, makan tido makan tido je hahhaa...
Budak-budak pun teruja hari raya pertama je.
Esok nya dah back to rutin harian.

So for me, ramadhan n raya is nothing ISTIMEWA sejak mak abah takde...😄

OK siap dah entry giveaway ni. Nak tag SISLIN n CIKSUN je la ye...

Nota Jemari: kita nak cushion leyna... hahahaha *men cop-cop plak dia ye hahaha

13 comments:

  1. Baca entri ni, terasa beruntung masih dapat beraya dengan mak ayah tiap-tiap tahun. Itulah nikmat tak terhitung harganya. Al-Fatihah untuk parents kak Ret

    ReplyDelete
  2. Sedih juga baca tulisan Cik Ako. Harap bersemangat untuk sambut Ramadhan tahun ini.

    ReplyDelete
  3. Sedih bila tak dapat meraikan bersama keluarga. rindu pada yang telah pergi. Al fatihah.

    Semoga ada rezeki Kak Ret dalam GA Shida ni. Aaminn

    ReplyDelete
  4. Kannn, bilang hilang salah sorang parents or kedua duanya, perasaan tu dah lain. First day je beraya, second day dah jadi hari biasa hahaha. Btw goodluck and all the best kak ret! :)

    ReplyDelete
  5. Meh la beraya ngan family SA...anggap je my parent macam parent Ako...moga boleh la merentas nanti masa raya

    ReplyDelete
  6. Wow... Good Luck!!! Join tooo.. ehehe

    ReplyDelete
  7. Hmm.. bila raya tanpa mak ayah, raya tu mmg tak bermakna sgt dah... giliran kita menggembirakan budak budak yang baru nak kenal erti raya

    ReplyDelete
  8. ehhh ada tag kita ekk..ok nanti kita joinnnn hihihii insya'Allah

    ReplyDelete
  9. betul kan, raya ni basically makan tido makan tido jer huhuh

    ReplyDelete
  10. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  11. Salam Kak Ret :)
    shida blogwalking ke blog peserta-peserta GA Raya Bersama SRB.

    Salam takziah utk kedua2 org tua kak ret ya, sedih pula kak ret ckp xde yg special. Inshaa Allah kak ret, doa dlm hati moga tahun ni ada suasana baru menymbut ramadhan dan syawal bersama keluarga kak ret :)

    Terima kasih sudi join Giveaway Raya Bersama SRB <3
    ALL THE EBST!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.