Akhirnya...

Pinky jadi milik ako!!

Yeehaaaa...... Plan yg x dirancang. Tgh ako dok melayan DVD F.R.I.E.N.D.S, tup2 dapat sms dari Reen. Bape lama dah nak amek si pinky ni, ada je halangan. Dan tadi, tanpa dirancang, ako n reen BERdeting. Hooraayyyyy akhirnya ako berjaya memiliki pinky secara sah. muahaha.. Tengkiu Reen 4 da lovely prezen 4 my past burfday. Wah, 2 bulan baru ako dapat si pinky ni kan. Aniwei, x kisah la bape lama ko simpan bende alah ni, yg pasti atlast ako dah pun dapat.

"Pssttt.. ako dah tempek dah muka ako kat si pinky tu. Wakakaka... !!"

And thanks again, ako bukan saja dapat si pinky itu, tapi ako dapat hadiah 'mug' juga. Hoittt ako moskel nih, awat gambar kartun?? Ako budak2 lagi ek?? wkakakakaka... aniwei so sweet n comei. I like it!! Tengkiu so much for both prezen k *wink*

Wah, nampak gaya bertambah lagi koleksi bear ako nih.. i suker i suker tau!.. muahhaa*gelak gedik* So, kengkawan jangan nak kutuk2 ok, ako tetap akan menambahkan lagi koleksi teddy ako.. lalalalalaa..

Nota Jemari: Nak cari baju tuk pinky plak..
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.