Akhirnya...

Pinky jadi milik ako!!

Yeehaaaa...... Plan yg x dirancang. Tgh ako dok melayan DVD F.R.I.E.N.D.S, tup2 dapat sms dari Reen. Bape lama dah nak amek si pinky ni, ada je halangan. Dan tadi, tanpa dirancang, ako n reen BERdeting. Hooraayyyyy akhirnya ako berjaya memiliki pinky secara sah. muahaha.. Tengkiu Reen 4 da lovely prezen 4 my past burfday. Wah, 2 bulan baru ako dapat si pinky ni kan. Aniwei, x kisah la bape lama ko simpan bende alah ni, yg pasti atlast ako dah pun dapat.

"Pssttt.. ako dah tempek dah muka ako kat si pinky tu. Wakakaka... !!"

And thanks again, ako bukan saja dapat si pinky itu, tapi ako dapat hadiah 'mug' juga. Hoittt ako moskel nih, awat gambar kartun?? Ako budak2 lagi ek?? wkakakakaka... aniwei so sweet n comei. I like it!! Tengkiu so much for both prezen k *wink*

Wah, nampak gaya bertambah lagi koleksi bear ako nih.. i suker i suker tau!.. muahhaa*gelak gedik* So, kengkawan jangan nak kutuk2 ok, ako tetap akan menambahkan lagi koleksi teddy ako.. lalalalalaa..

Nota Jemari: Nak cari baju tuk pinky plak..

No comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com