September 2009 - Ako Tetap Ako

Raya@BNM

Wednesday, September 30, 2009
Selamat Hari Raya buat sumer warga opis ako. Semalam adalah hari bersokaria, hari beraya untuk sumer bebudak opis ako. KLu dah nama pun bera...
Read More

Raya@Shah Alam

Tuesday, September 29, 2009
Salam raya lagi.. Ini raya malam jumaat lepas. Ako dan cousin melepak ke shah alam. Ekceli ako x tau plak yang kakak ako awal2 lagi dah wat ...
Read More

ABIN nak gi beraya

Tuesday, September 29, 2009
Assalamualaikum.... Aritu, satu petang itu ako tinggal berdua dengan abin. Mak apak eh kuar kejap ada urusan. Waktu itu abin sedang nyenyak...
Read More

ABIN LEMAS!!!

Monday, September 28, 2009
Hari kedua kat PD... gi mandi laut lagi tapi ako x join berenang sama. Ater ako lihat ombak sangat2 la memBESAR. erkk ngeri weii.... ako doa...
Read More

Mandi laut

Wednesday, September 23, 2009
*ok akhirnya dapat gak publish entry ni...* Tadikan ABIN mandi kolam dulu. Saja mau test sama ada ABIN takut air ke tak. So far dia ok tu y...
Read More

Cerita Raya ketiga

Wednesday, September 23, 2009
Raya ketiga pulak...... Lepas check-out dari Sri Malaysia Seremban, kitorang terus ke Tampin pulak beraya ke umah Pak Ngah ako. Kat sini ako...
Read More
Powered by Blogger.