August 2009 - Ako Tetap Ako

Saket gusi??!!

Monday, August 31, 2009
Samat malam, Adussss berdenyut2 je lam molot ako nih. Bila poser rasa x sedap je kat bahagian ujung gigi kat dalam belah kiri. erm.... chec...
Read More

Salam MERDEKA

Monday, August 31, 2009
Puisi untuk kamu sumer, MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! Sekian. Nota Jemari : bangga jadi anak MALAYSIA!
Read More

Happy Birthday, ABIN

Sunday, August 30, 2009
Besday ABIN memang dah lepas, 7 Ogos 20009. Tapi saja la adik ako mau celebrate besday ABIN malam tadi. Dah kebetulan ramai yang ada kat tem...
Read More

Soping raya untuk ABIN

Saturday, August 29, 2009
Salam untuk kengkawan aunty nana, Semalam lunch aunty nana ke jln TAR tuk soping baju dan songkok raya untuk ABIN. Hoyeee taun ni ABIN akan...
Read More

'Bumblebee' Face Off

Thursday, August 27, 2009
Macam-macam la derang ni.. Ni la gara2 minat sangat kat kartun transformer tuh. Nak beli untuk anak tapi bapak nya dah pakai dulu.. ishh.....
Read More

Biskut raya untuk dijual

Thursday, August 27, 2009
Ada sesape mau beli ini biskut?? Tatak mahal..... Memandangkan biskut ni cam payah nak buat, so ni rege yang bakal dijual. Soploh ketul b...
Read More

RED eye

Wednesday, August 26, 2009
Mata MERAH? Dari semalam... Puncanya klu x silap habuk masuk mata. ako garuk... Sudahnya sampai arini masih merah lagi. ermm nape ek? Saket...
Read More

Lunch time, burlpp oppss!!

Wednesday, August 26, 2009
Lunch time! Apa lagi, makan daaaa.... oppsssss..... sape x poser tuh? Sape? Sape?? erkk..... Dah x poser.. Dah x bekfes.. Dah x reti2 nak ...
Read More

The Loaf

Wednesday, August 26, 2009
Ini kisah ari Senin yang lepas... Emergency, ako ke Pavillion waktu lunch. Bukan untuk melantak apatah lagi untuk menyoping. tapi untuk men...
Read More

Alahaii..penat nya dia

Tuesday, August 25, 2009
Penat soping ye tadi, ABIN. ehehehhe sian dia.. Tu la lepas ni nak soping kena make sure ABIN x buhsan la yek.. tido... ako pun rasa mcm n...
Read More

ABIN soping lagi??!!

Tuesday, August 25, 2009
Ako cuti tadi.. Saket pewot.. Lunch tadi mama ABIN ajak teman g GIANT jap.. Seb baek pewot dah ok sket. Klu idak mmg malas ako nak kuar. T...
Read More
Powered by Blogger.