June 2011 - Ako Tetap Ako

DICTIONARY FOR WOMEN'S PERSONAL ADS

Wednesday, June 29, 2011
          40-ish                              -       49          Adventurous                    -       Slept with everyone          Athl...
Read More

Kubur Tak Bertanda

Monday, June 27, 2011
~ gambar ni ako pinjam ek dari en google ~ Kowang layan tak drama ni malam tadi? Ako layan! Excited weii nak tengok sebab derang berlakon k...
Read More

Day Care Center

Friday, June 24, 2011
Psstt psstt.... ehem ehemm..... Baru je tengok iklan, ako dah pikir lain dah nih. Ada sesape yang sanggup nak ngator laki dier kat ' Da...
Read More

Buka Hari Ahad!

Friday, June 17, 2011
Balik dari lunch tadi, tup tup tengok ada kad atas meja. Siap ada nota kecik di situ yang berbunyi; "Ret, Bukak on Sunday tau! Tq"...
Read More

PopCorn Lazat!

Friday, June 17, 2011
Kowang pernah makan popcorn? Ala musti la pernah kan. Klu tengok wayang, tak sah klu tak beli popcorn kan. Tapi kowang pernah makan popc...
Read More
Powered by Blogger.