January 2009 - Ako Tetap Ako

Half Day

Friday, January 30, 2009
Jap agi kul ada miting.. Pastu konpom lunch time.. Just nak inform, petang ni ako half day. Cuti pertama yg ako amek bagi tahun 2009. Seki...
Read More

Jom Kelah!

Friday, January 30, 2009
Kowang oo kowang, Jom la kita berkelah sambel main layang2.. Ala x jauh pun.. Kat area selayang je.. Jom laaaa....... Kita wat potluck gitu...
Read More

Gong Xi Fa Cai

Thursday, January 29, 2009
Alkisah nya ako terlupa sangat arini ada jamuan CNY tuk department ako. Seb baek la kebetulan arini ako TERpakai baju kaler maroon ala2 mera...
Read More

Sandwich je!!

Wednesday, January 28, 2009
Ako lapar.. Mau makan.. Masuk dapur.. Nampak roti dan telur.. Malas nak masak2 sakan. So menu paling senang, S.A.N.D.W.I.C.H aje laa.. Teng...
Read More

s.u.n.y.i

Tuesday, January 27, 2009
ABIN dah balik... alaahaaiii sunyi balik umah nih... sepi aje.. dan rutin ako kembali mcm biasa.. b.o.s.a.n! Nota Jemari : h.i.d.u.p.s.e.p...
Read More

Drama Chinese New Year

Monday, January 26, 2009
26 Jan 09 8tv : 8.30 pm Shop 'til you drop in this snazzy comedy starring Cecilia Cheung as Fong Fong. Fong is a super-Shopaholic who h...
Read More

Perjumpaan keluarga

Sunday, January 25, 2009
waduhh.. arini kan 25 hb.. Bukan arini ako ada perjumpaan keluarga ngan pakcik dan makcik ako.. hurmm gurlpp... dag dig dug.. Oooo ako teras...
Read More

Sumpitan 'kacang hijau'

Friday, January 23, 2009
Khas tuk kak CT n CM... heheheh pssttt kacang sudah ada... straw juga sudah ada, pstt bila bole belajar menyumpit nih?? muahahaa.... rasa n...
Read More

Al-Fatihah

Thursday, January 22, 2009
Dapat berita petang tadi, mamat dalam gambar ni baru je meninggal sbb eksiden. Memasing terkejut sangat coz sabtu yg lepas baru je jumpa n...
Read More

Siapa plak 'UNCLE JAS'??

Thursday, January 22, 2009
???? : Nana, ni uncle jas r u at ur mum hm tis week end? *Ako yg blur bila baca sms itu* Ako : Salam uncle JAS? Sape ye? ???? : Husband Cik ...
Read More

Still Loving You

Wednesday, January 21, 2009
Time, It Needs Time To Win Back Your Love Again I Will Be There, I Will Be There ... Love, Only Love Can Bring Back Your Love Someday I Wi...
Read More

Chinese New Year

Wednesday, January 21, 2009
Jom jenguk opis ako jap iskkk ako ghase dah mcm masuk ghumah owang cina jer.. adehh... lorr.... banyak2 limau, tinggal sebiji jer??!!! ...
Read More
Powered by Blogger.