December 2009 - Ako Tetap Ako

Fatishah Agro Farm

Wednesday, December 30, 2009
Balik dari cherating kami sumer ker Tganu plak melawat 'Fatishah Agro Farm'. Seorang petani/pengusaha ladang muda. Alhamdulil...
Read More

Camping @ cherating

Wednesday, December 30, 2009
Pes of all, nak minta maaf la ye kat kengkowang sumer. Citer kali ni tak banyak yang ako nak celoteh sebabnya ketandusan idea, kehilangan mo...
Read More

OFFLINE

Thursday, December 24, 2009
OFF DUTY until further notice!! Thank you.
Read More

Bekfes Nasi Lemak

Thursday, December 24, 2009
Salam pagi khamis buat sumer, Hari ni terasa agak ke'BERAT'an sket di awal pagi sebab nya kena melantak nasi lemak. Ooo..... Ni ad...
Read More

Party Eskrem

Wednesday, December 23, 2009
Makan! Makan! Makan! Aiyoo.... Ni gara-gara 'KUCING' takde maka 'TIKUS' pun mula la menari-nari keriangan. Let's PAR...
Read More

Mengapa? Kenapa?

Friday, December 18, 2009
Yuuhuuuu...... burlpppp baru pas melantak kat umah owang Bukit Indah. Semalam petang before berangkat ke sini, ako kemas2 la sket lemari ka...
Read More
Powered by Blogger.