January 2012 - Ako Tetap Ako

Release stress

Monday, January 30, 2012
Ok pepetang camni, jom release tensi sket... Tak tahu la Zul Ganu mana ye. Coz ako dapat pun dari email, Kot-kot zul terbaca, saya pinjam ...
Read More

Demam K-Drama kembali!!!

Monday, January 30, 2012
Sebulan ako DEMAM!!! DEMAM sebab tak dapat layan KBS. KETAGIH sebab tak dapat tengok hero-hero pojaan hati. Dan sebab dah tak tahan ketagiha...
Read More

Preparation in progress

Monday, January 30, 2012
Tahun 2012 kebarangkalian tahun untuk kami aktif semula mengembara. Untuk percutian pertama bagi tahun ni, alhamdulilah 70% persiapan sudah ...
Read More

Answer & Get Lucky!

Thursday, January 19, 2012
Weiii ako letak balik tajuk yang sama eh ngan entry ko :p Yuuhuu kowang.. jom join Giveaway 'kakak comei' ni. Dia tengah membaikpu...
Read More

Bantuan lagi!!!

Thursday, January 19, 2012
Ni ha, camne plak nak add DATE kat atas tajuk entry ye? Jenuh dah ako google. Dapat la cari tutorial nya kat sini tapi dah try n error tak...
Read More

Minta bantuan!!!

Wednesday, January 18, 2012
Nak minta jasa baik kowang tolong bagi tau kat mana ako nak adjust gambar header ako ni kasi reduce sket kebesaran nya???!!! Ako nak tengo...
Read More

Apa itu Flashmob???

Wednesday, January 18, 2012
Saja nak kongsi ngan kowang coz ada plak yang bertanya, apa itu flashmob?? Ekceli ako pun x tahu memula tu then ako try search dalam intern...
Read More

MAS Flash Mob

Tuesday, January 17, 2012
Cool siot!!! Rata-rata kat facebook tengah share link ni. Enjoy la ;-) Korang dah layan belom??? Klu belom, meh tengok youtube ni. Ako sh...
Read More

Buntu! Buntu!

Wednesday, January 11, 2012
Idea, idea sila mari.. Kakak ko tengah buntu sesangat ni.. Erkk.... arghh.... Mari oo mari.. Sekarang ni tengah masyuk melayan korean on...
Read More
Powered by Blogger.