October 2011 - Ako Tetap Ako

Addicted Kupon

Friday, October 28, 2011
Gian!!! Memang gian sesangat..... Klu member-member travel gian dengan website AA, ako dan geng plan gian dengan website kupon-kupon ni. M...
Read More

Tahniah!

Thursday, October 20, 2011
Bila dah ujung-ujung tahun ni, bila tiba je cuti sekolah, konpom ramai yang akan buat kenduri kawen. Tak lupa juga yang sibuk buat kendur...
Read More

Cinta Buku Lima

Friday, October 14, 2011
Cool la " Encik Mimpi " ni... Jom layan kesudahan lagu "Cinta Muka Buku".. Thanks En Mimpi, lagu anda membuatkan s...
Read More

Mak.....Siapa Bapa Kami???

Wednesday, October 12, 2011
Malam tu Mila baru sahaja pulang dari pasar malam. Setelah sampai Mila terus pergi kepada ibu dan abangnya yang sedang berehat. Lalu terjadi...
Read More

Putih oo Putih

Tuesday, October 04, 2011
Asal la time-time gini ko wat hal plak ni?!!!! Balik dari opis tadi, drive mcm biasa. Terlanggar lubang, pastu rasa stereng cam dah sengget...
Read More

Hepi Besday!

Monday, October 03, 2011
Nari ada 2 orang staff yang menyambut besedei. Satu yang muda, satu yang kurang muda.. Petang tadi ada plak yang nak membelanja minum petang...
Read More
Powered by Blogger.