May 2009 - Ako Tetap Ako

Maaf ku pinta

Sunday, May 31, 2009
Jemputan mu telah ku terima. Ajakan mu bermain2 di minda. Kesungguhan mu sangat2 ku fahami. Tapi apakan daya ako tak dapat penuhi. Maaf, bu...
Read More

Malam yang 'GHAIRAH'

Sunday, May 31, 2009
Malam yang sepi lagi.. Masih dengan keGHAIRAHan kami bermain. Malam ini betul2 menguji minda masing2. Kali ni kami bermain scrabble pulak. ...
Read More

TAG from DakNakey

Saturday, May 30, 2009
Tag ini ada 3 tasks: 1. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini. 2. Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri se...
Read More

Happy Holiday

Saturday, May 30, 2009
Cuti sekolah datang lagi. Seronok la kowang ye bila masa ini tiba. Bagi budak2 opkos la seronok sbb inilah saat2 yang mereka nanti2kan. Bagi...
Read More

Parcel! Parcel!

Thursday, May 28, 2009
kring! kring! Helo, cik retnawati? Ye saya. Ada parcel, datang unit mel skrg ye. Ok, terima kasih belezuppp ako ke unit mel. Tapi dalam ...
Read More

Sleepy! Sleepy!

Thursday, May 28, 2009
Bila pepagi ko dah melantak nasi lemak, harus mata terasa layu, kuyu dan berat semacam je. Tatkala ni satu je bermain2 di kepala ako. TIDO!...
Read More

Renew Lesen

Tuesday, May 26, 2009
Sebulan lalu ako dah alert diri sendiri yang dapat je gaji bln ni ako mmg kena renew lesen. Lesen itu sudah keMATIan 20 Mei lalu. Pagi tadi ...
Read More

Barang 'terjahan'

Tuesday, May 26, 2009
Semalam ako lewat sket kuar dari opis.. Ooo ada keje tapi lewat 'sikit' je la pun. Sampai2 je umah mcm biasa mau check surat. Alih2 ...
Read More

Malam yang kecoh

Tuesday, May 26, 2009
Jam menunjukkan hampir 6.50 petang.. Keadaan masih terang walaupun senja bakal berlabuh.. Macam biasa, selesai saja rutin pulang dari opis, ...
Read More

Jom ke 'Warong Cik Nor'

Sunday, May 24, 2009
Samat petang, Oh ye tadi ako ke blog lovely cousin ako. Baca punya baca, ako baru tahu makcik ako nan sowang itu sudah bikin blog. Aiyakk.....
Read More

Apa kes nak merajuk??

Sunday, May 24, 2009
Nape ek tiap kali ako cakap ako merajuk musti owang x caya? Erkk.... apa, kowang ingat ako x reti merajuk ker? Tapi klu ako dah start meraju...
Read More

Makan! Makan! Makan!

Sunday, May 24, 2009
Ini adalah menu petang semalam ako.. Ater kelaparan sudah bila malas nak bekfes sama lunch. Gara2 MALAS buatkan pewot terasa pedih dan memi...
Read More

Macam-macam Kisah

Saturday, May 23, 2009
Terjah! Yeahh... sana sini asek nak menerjah.. Oooo ako sungguh buhsan sudah dengan konsep itu. Rasanya sudah tiada keistimewaannya lagi. A...
Read More

It's FRIDAY

Friday, May 22, 2009
Jumaat datang lagi.. Moga hari-hari kowang diberkati.. Selamat Hari Jumaat. Selamat berhujung minggu.. Nota Jemari : nak wat hape ek esok......
Read More

Tahniah, AZLIN!!

Thursday, May 21, 2009
Hepi besday, LIN!!! Moga jadi ibu dan isteri yang baik. n moga bertambah lagi rezeki awak.. Tahniah atas kelahiran baby "Muhammad Qal...
Read More

Jumpa Doktor Gigi

Wednesday, May 20, 2009
Ako half day arini. Mau setelkan urusan ngan TNB. Dah alang2 coti, ako ke dentist sekali. Ni pestime la setelah sekian lama ako 'katakan...
Read More

Jerebu vs Swine Flu

Tuesday, May 19, 2009
Eh ni bukan penutup yg doktor slalu pakai... Ni sebagai langkah keselamatan... Tapi klu dulu iye la ako paham gak nape kena pakai kat opis...
Read More

Hepi besday 'adek' ayies

Tuesday, May 19, 2009
Hepi besday buat 'adek' ayies yang ke-4 tahun. Moga jadi anak yang soleh buat Ibu ngan Bapak. Dah besar nanti boleh kawan ngan '...
Read More

Arghhhhhhhh!!

Monday, May 18, 2009
erk.... arghhhhhhhhhhh!!! sebulan je lagi!!! gurlpp.... tidakkkkkk!!!!! dag dig dug... Nota Jemari : adOOOOiiiii, tensen nya!!
Read More

B.O.S.A.N arhh!!!

Sunday, May 17, 2009
Sana sini Man U... Sana sini AF... alaahaiiii buhsan giler... Dedua ako layan malam tadi... and dedua membuatkan ako tertido awal. Sekian...
Read More

Ako Tertipu

Saturday, May 16, 2009
name aku Minah aku ade balak name balak aku Mat kitorang dah lame kenal dah lama saling sayang menyayang kalo lepak same2 pon kadang2 dah n...
Read More

Just a wish

Saturday, May 16, 2009
untuk adik ako yang kat johor... Ako tahu, konpom ko dapat banyak hadiah. So, ko leh share ngan FIR. muahahahaa.... dan Selamat Hari Jadi b...
Read More

Orang kata...

Thursday, May 14, 2009
Ako: Nak kurus la.. Mereka: Nak KAWEN ker? Ako: Nak g gym la.. Mereka: sbb nak KAWEN ker? Ako: Tak nak makan nasi.. Mereka: Nak KAWEN ek.....
Read More

Movie Tamil

Wednesday, May 13, 2009
Dulu-dulu ako pernah gak layan tengok movie tamil kat wayang. Tu pun sebab diajak oleh kengkawan India ako. Ooo seumur hidup x pernah lak t...
Read More
Powered by Blogger.