December 2011 - Ako Tetap Ako

Kurang ajor!!!!

Thursday, December 22, 2011
Semalam gambar lain, hari ni gambar lain. Siapa yang kurang ajor sangat ni, 'selongkar' FB ako n tukar gambar profile tu??!!!!! ...
Read More

Gara-gara duit baru

Thursday, December 22, 2011
Pagi ni datang opis, punya la ramai owang kat depan blok C sana. Dengar-dengar seawal 6 pagi tadi dah ada owang start beratur. Ni sumer gara...
Read More

Demam!

Tuesday, December 20, 2011
Psstt..... ako tengah krisis demam M! So, bertambah tinggi panas ako bila dah ujung-ujung tahun ni. Mood nak Holiday sudah mari! Tunggu...
Read More

"Abang, sokonglah!"

Tuesday, December 13, 2011
En Suami atau Teman Lelaki! Jangan hanya suka mengejek atau memberi tekanan. Tak henti-henti anda memberikan komen terhadap bentuk tubuh ...
Read More

Filem: Datin Ghairah

Monday, December 12, 2011
Eh check website TGV tadi. Konon, konon je la nak tengok show untuk filem Ombak Rindu. Alih-alih terperasan show untuk filem ni. Gurlpp....!...
Read More
Powered by Blogger.