October 2008 - Ako Tetap Ako

Depression, Are you?

Thursday, October 30, 2008
According to the statistics, men are less likely to suffer from depression than women. However, these figures must be considered in light of...
Read More

DeepaRaya

Monday, October 27, 2008
Dapat jemputan.. eh silap silap dia menjemput, ke umah kakak sbb ada open house raya & deepavali. Langkah kanan.. Memula ramai gak yg na...
Read More

Bekfes wif BOSS Msjbox

Monday, October 27, 2008
Amboiii pepagi lagi si JUN n Carneyz dah wat TERJAHan kat umah ako. Ciss!! Seb baek la ako baru je bangun tido, dapat je sms dari derang nak...
Read More

LAPAR nya!!!

Sunday, October 26, 2008
Adussss... ada sesape nak ajak gi supper tak ini malam?? LAPAR weiii!!!! Adehh..... Nota Jemari : x besh nak makan sowang2
Read More

Thanks ANN

Friday, October 24, 2008
Ako slalu jenguk satu blog online shop nih... Pemiliknya nama Ann.. Ako suker tgk baju2 kat situ tapi nak memakai nya idok le kan sbb style...
Read More

Sleepy

Thursday, October 23, 2008
Idong asek berair je dr siang tadi... Tekak dah mula rasa x selesa... Kepala dah pening2.. Takut melarat, maka cecepat ako telan beberapa k...
Read More

SOWI

Thursday, October 23, 2008
Tengah usaha nak cari idea tapi sepatah haram tak kunjung tiba.. Tengah malas nak menjenguk kowang, mood hilang entah ke mana.. Hasilnya, ak...
Read More

kePENATan

Tuesday, October 21, 2008
Gara-gara sakan beraya wiken aritu, tambah plak x cukup rehat, maka tak pasal2 semalam ako leh terlena lam kete di parking LRT Sentul. Adus...
Read More

Open House

Wednesday, October 15, 2008
Adusss banyak nyer ako dapat jemputan beraya tuk hari Sabtu nih... Klu ako dapat menyempatkan diri menyinggah ke umah kowang, isnyallah la y...
Read More

ESOK ada apa?

Monday, October 13, 2008
Esok adalah hari terbuka department ako.. Nama je 'terbuka' tapi hanya owang2 tertentu je dijemput ke jamuan raya tuh.. Tetamu KHAS,...
Read More

Before TIDO

Sunday, October 12, 2008
Lately ni ako mmg payah nak lelapkan mata.. Walau menguap beribu2 kali pun, bila kepala dah kat bantal, mata masih terkebil2... Susah nak ti...
Read More

C.U.C.I

Sunday, October 12, 2008
Eh apa derang buat nih??? Iskkk... x senonoh tul... Baik ako sergah ... hEP...wat hape tuh?? Dah dah... kowang jangan lelebih... Pssstt ako ...
Read More

Jimat ker?

Sunday, October 12, 2008
Tiket Parking = RM3.00 sehari Tambang LRT Sentul ke Bandaraya = RM1.40 sehala Tambang LRT Bandaraya ke Sentul = RM1.40 sehala Minyak = RM50...
Read More

Entri SPESEL

Saturday, October 11, 2008
Ekceli banyak sangat owang bertanya.. Sebab dah alang2 si chime ni tempek komen pasal mende alah ni kan.. So, ako buat la entry khas pasal n...
Read More

MALAS nya!!!

Saturday, October 11, 2008
Adusssss malas nya nak kuarr!! Tapi harus kuar jugak... bukan bukan... saya bukan nak pi beraya... saya harus ke situ.. ye ye harus eh bak k...
Read More

Hepi besday NAD!!

Saturday, October 11, 2008
Baru kenal TAPI rasa macam dah lama.. Baru je jumpa TAPI rasa macam dah selalu jumpa.. Baru je bermesra TAPI rasa macam asek sangat kita ber...
Read More

FREE Handbag

Saturday, October 11, 2008
Aritu dapat email dari aza... TAPI tak buka.. Then tadi TERklik blog kak combi.. TERnampak satu entry.. Nah tetiba tertarek.. MENCUBA tak sa...
Read More

Ayat-ayat CINTA

Friday, October 10, 2008
"Antara CINTA & untuk MEMILIKI , tak sama...."!!! hurmm.... rupa nya lain eh.. Ingat sama je.. TAPI.. Apa perbezaan nya ye...
Read More

MAAF

Friday, October 10, 2008
Minta maaf pada sumer.. Saya kebizian yang TERamat2 sangat sekarang ini. Keje yang bertimbun2 tak putus2 dari pagi membawa ke patang, membua...
Read More

Erti K.A.W.A.N

Wednesday, October 08, 2008
1) kawan TU bkn mcm main FUTSAL. Mula-mula kejar.. Dah dapat sepak.. 2) kawan TU bkn mcm main SKATE. Mula-mula gosok..lepas TU pijak... 3)...
Read More

Terima kasih

Wednesday, October 08, 2008
Salam sumer, Selepas program BLOG tempoh hari kat RTM 1, banyak feedback yang ako dapat samada kat msjbox msjbox or thru email. Tengkiu beb...
Read More

Sana Sini..

Tuesday, October 07, 2008
BEST nyer kowang... alaahaii... *sigh* Sana sini masih terasa kemeriahan beraya.. BEST nyer kowang.. Sana sini masih dapat menikmati suasan...
Read More

Selamat Hari Raya

Wednesday, October 01, 2008
yeay Yeay ari ini ari raya... Wake up SUMER!!! Pakai baju baru... Kasut baru... spray wangi2... & siap minta duit raya... opssss muahhaa...
Read More
Powered by Blogger.