March 2011 - Ako Tetap Ako

Sediakah kamu?

Wednesday, March 30, 2011
Am i ready???? Fuhh...! OK start malam ni dah kena jadi babysitter... Sampai la ahad, insyallah . So wish me luck k! Ermm... nak ke...
Read More

Survey TGV

Tuesday, March 29, 2011
Balik dari sunway lagoon, menyinggah la kejap ke sunway pyramid. Ala bukan jauh mana pun, sebelah menyebelah je kan. Lunch dulu kat situ. ...
Read More

Sunway Lagoon

Tuesday, March 29, 2011
Sabtu, ako gi sunway lagoon. Dah lama giler tak jejak kan kaki ke situ. Eh jap jap, ako ada ajak kowang kan! So sila jangan nak marah-mar...
Read More

Luahan Hati

Monday, March 28, 2011
Ye ye entri kali ni berbaur luahan hati gitu. Sila jangan amek pedulik bahasa, tuturcara mahupun isi kandungan dalam entri ni. Sekadar melu...
Read More

Logik tak??

Friday, March 25, 2011
Perihal entry saman kat bawah ni, ako dah check kat website myeg tadi. Check punya check memang betul ako ada 1 saman. OK, fine! Ako bel...
Read More

Tik Tok Tik Tok

Wednesday, March 23, 2011
Arghhhhhh lama nak hari Jumaat. Gaji weii! Gaji! Poket dah kosong dah ni.. Nari makan megi.. Esok makan biskut.. Tulat minum milo.. ...
Read More

Kekasih lama

Tuesday, March 22, 2011
Dok belek-belek friend kat dalam FB, terperasan senarai kengkawan antara nya adalah kekasih-kekasih lama. Eh jap jap x sesuai guna kekasi...
Read More
Powered by Blogger.