July 2009 - Ako Tetap Ako

Kisahnya Facebook

Friday, July 31, 2009
Salam, Arini ako nak citer pasal facebook @ FB. Erm... masa awal2 pendaftaran mende alah ni, ako excited la juga. Apa tak nya, selain frenst...
Read More

Aku Mahu Saiz S

Thursday, July 30, 2009
Kat opis ni ada book fair. Dari semalam sampai la esok. Sangat2 murah coz dapat 50% diskaun. Dalam banyak2 buku yang ako belek, tup2 termin...
Read More

Roti Naan Cheeseezzzzzzzz

Thursday, July 30, 2009
Kowang pernah makan roti naan dalam ada cheese? Aiyo, ako adalah pestime melantak itu roti cenggitu. Ermm, oh ye lepas kami selesai berGHA...
Read More

Aksi 'GHAIRAH' mereka

Wednesday, July 29, 2009
Salam, Malas mau citer panjang2... Kowang layan je aksi-aksi 'GHAIRAH' mereka malam tadi.... perhhhh, syiok!!! Amboiiii si kecik d...
Read More

Jom 'MAIN'!!

Wednesday, July 29, 2009
Malam tadi, ako melepak bersama mereka ke Superbowl Flamingo, Ampang. Hajat memula mau tengok wayang tapi last minit memasing tukar haluan t...
Read More

ABIN demam

Tuesday, July 28, 2009
Sian budak nakal ni, demam plak. Baru tahu dari mama dia, dia demam panas. Demam rindu kot. Apa tak nya, mama dia takde seminggu. Abin kena...
Read More

Ouchhh!!

Tuesday, July 28, 2009
Dalam beberapa ari ni ako pasan tumit ako saket sesangat. Tak tahu la sebab apa. Memula ako ingatkan mungkin silap pijak atau silap tido ko...
Read More

Poser, dah ganti ke belum?

Monday, July 27, 2009
Bulan ramadhan bakal tiba... Poser yang lepas kowang dah abesh ganti ke belum? Ako ada lagi 5 ari... gurlpp! Aiyo, harus gigih nak kena gant...
Read More

Menu diet

Monday, July 27, 2009
Salam kawan-kawan, Dah petang2 mcm ni tetiba rasa lapar pulak. Tapi hajat di hati x nak la makan yg berat2. So, meh kita tengok menu diet ak...
Read More

Back to NORMAL

Monday, July 27, 2009
Salam, Jangan banyak tanya.... Ye ye ako kembali ke pangkal jalan.. Memandangkan template sebelum ni cam ada sesuatu yg 'kurang', m...
Read More

Takziah!

Sunday, July 26, 2009
Tengah syiok layan MELODI tadi, alih2 tibi jadi cam lam gambar tu. Erkk.. aiyo memula tu terkejut gak. Mana tak nya tetiba je siaran hilang....
Read More

What a BORING day

Saturday, July 25, 2009
Pagi... Ako dah tercongok depan kedai servis EON. Pung pang pung pang x pasal2 melayang RM500++... gurlpp!! Tu baru minor servis.. Ako budge...
Read More

Tengkiu, Ijad!

Friday, July 24, 2009
Hajat dia untuk membelanjer kak een sepotong kek. Maka, mereka menuju la ke cafe petang itu. Nasib mereka agak baik, tinggal 3 ketul kek sa...
Read More

Makan di Kg Baru

Friday, July 24, 2009
Tengahari tadi melantak ke Kg Baru. Memandangkan ako muak mau makan nasi campur, maka ako mengORDER mi goreng dengan harapan ia menambahkan...
Read More
Powered by Blogger.