Besday prezen

Terkedu!
Speechless!
Terharu!
Gumbira!
Sedih?! erkk
tapi yang penting sangat2 hepi!

Tak sangka ada gak yang sudi bagi sesuatu yang sangat2 berharga.
Ooo tak tahu nak cakap camne lagi.
Mmg excited!

Terima kasih kepada pemberi iaitu kawan lama ako.
Ha kan aritu ako g deting ngan kawan lama.
Lama x jumpa tup2 dapat besday prezen yang betul2 sangat bermakna.

Wei, tengkiu so much!
erkk besday ko nanti, ako kena bagi hadiah gak ker?
erkkk bagi wish je x leh ek?
adehh............ mana lak ako nak cekau duit nak beli hadiah ni ek??

kat kotak tulih kaler MERAH tapi nampak mcm pepel pink gitu kan?! hurmm x kisah la kan, owang dah bagi, ko amek jela kan. Lagi nak banyak songeh.. muahahaha..

Hajat dihati nak tempek gambar video kat sini tapi dari semalam ako loading x lepas2 smp arini. Sudahnya ako dah malas nak load video tu lagi.

Tengkiu again. Murah rezeki ko yek.
Sok lusa ako belanja ko pisang goreng, boleh? :p

Nota Jemari: hanya kau yang mampu

2 comments:

  1. WAHHH...!! bestnya.. syoknya.. hehehe murah rezeki ret kan.sok lusa bagi adiah kat k.ct gak ehh. kita nak macam tu gak, bole! hehehe

    ReplyDelete
  2. erkk nak mcm tu jugak?? erkk gurlpppppp.... pengsan!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com