2008 - Ako Tetap Ako

Yok gi CUTI!!

Thursday, December 25, 2008
I'll be away from 25 December 2008 until 1st January 2009 So, probably this blog will not be updated until further notice. Thank you. N...
Read More

Yeehaaaa!!

Tuesday, December 23, 2008
Yeehaaaa kete ako dah diservis siang tadi.. Bagus baguss... si putih sudah 'sihat' 90% cuma tgl nak servis tayar je lagi. Ako buat m...
Read More

Mana satu??

Tuesday, December 23, 2008
Mana satu yang menarek ek?? Sumer ni ako pernah buat sebagai header n signature masa kat blog lelama dolu... Ingat nak tempek balik tap...
Read More

TAK SIHAT kah??!!

Tuesday, December 23, 2008
Aiyo... ako macam nak demam dah nih.. Tekak dah mula saket.. Ako dah start batuk2 kecik.. Badan pun dah mula rasa x selesa... hurm.... Hope...
Read More

Nanny Daddy

Monday, December 22, 2008
Pas abesh drama "Addicted Love" aritu, ntv7 tunjuk plak citer nih.. Nice... genre drama ni more kepada family punya story.. Comei...
Read More

DIA

Sunday, December 21, 2008
"hari tak mungkin sentiasa cerah hati juga takkan sentiasa bercahaya sesekali beri lah peluang pada hati untuk merasai betapa emndung ...
Read More

Award form sis moralle

Wednesday, December 17, 2008
Am i ROCK??? ye ke?? ahhahaa aniwei thanks to sis moralle for da award. Nak kena tag yg lelain ker? Aci dak stop sampai sini ajer.. Malas ...
Read More

Drawing TAG from KIKA

Wednesday, December 17, 2008
Kika soh melukih... Aiyakkk konpom ako x reti nak lukih.. Disuruhnya melukih kartun.. Oh no no.. ahkak bukan tangan berseni ye adik2... So...
Read More

tak BEST!

Tuesday, December 16, 2008
Bila rasa x best harus ku bawa diri beradu dulu.. Samat Malam sumer! Klu umur panjang, klu murah rezeki, klu idop lagi ako.. jumpa lagi la k...
Read More

Guest Book CEERA

Sunday, December 14, 2008
Baca kat sini k... Si ceera siap wat guest book tuk para blogger meninggalkan kata2 ucapan selamat untuk dia n ciput. Suker tengok warna me...
Read More
Powered by Blogger.