February 2012 - Ako Tetap Ako

Tolak-menolak

Tuesday, February 28, 2012
Salah satu sebab kenapa aku suka balik lambat setiap petang! Tak payah susah-susah nak tolak kete yang park kat belakang kete aku. Aish ...
Read More

Trend BEAR kat MONTOT kete

Wednesday, February 15, 2012
gambar: ako google ye!! Pernah nampak tak orang slalu letak teddy bear kecik macam dalam gambar atas tu kat montot kete derang? Comei??? ...
Read More

Y-Pad for Kids

Friday, February 10, 2012
Sana sini dok cerita pasal "ipad for kids". Jenuh la jugak aku google rupanya bkn ipad tapi "Y-pad for kids". Dan keb...
Read More

Trip KL-JB-Spore

Wednesday, February 08, 2012
Sabtu, 4 Feb bertolak dari KL jam 7.40 pagi. Dengan pemanduan yang 'berhemah' dari sang drebar, kami telah 'selamat' sampai ...
Read More
Powered by Blogger.