August 2008 - Ako Tetap Ako

MERDEKA ker??

Sunday, August 31, 2008
Bangun pun dah jam 9 pagi.. Bangun je terus on tibi... erkkk harus tengok tibi dulu.. Tengok parade.. tengok show.. Yeah sbb kengkawan ako d...
Read More

Kucing oo kucing

Saturday, August 30, 2008
Ada sesape minat kucing? Ako TAK. Ada sesape nak bela kucing? Ako TAK NAK. Ada sesape mau ini kucing? Ako TAK NAK SIMPAN. So, klu ada se...
Read More

Salam

Saturday, August 30, 2008
Salam MERDEKA & Salam RAMADHAN... buat sumer Nota Jemari : merdeka kah kita??
Read More

Besh nyer!!

Wednesday, August 27, 2008
Dah la dapat makan kek.. Kali ni kitrg beli 'rasberry cheese' nyummyyy... tapi rasa cheese yg melampau, so ako xde la excited sanga...
Read More

AWARD

Tuesday, August 26, 2008
Thanks masy for da lovely award.. Nota Jemari : blogger friend??!! erm....
Read More

Makan KFC

Sunday, August 24, 2008
Kebetulan ako nak hantar kain ke umah aida@CD. Mesej si aza n chik. Seb baek derang tgh FREE. Dan kebetulan kat umah ako takde air sejak mal...
Read More

ATTENTION!!!

Tuesday, August 19, 2008
See, kowang nampak tak??!! Kosong kan.. Maksud ako, cuba kowang tgk kat sidebar blog itu, kosong. Takde pape yg muncul. Adussss... So, pasn...
Read More

REUNION?!

Sunday, August 17, 2008
Let da pics tell da story... Thank you frens for brighten my life... Hope our frenship will begins again, and remain forever... Love u all!!...
Read More

'lain'-brand

Wednesday, August 06, 2008
yeehaaaaa akhirnyaaa.... Ako dah lama dok usha this website.. look very interesting especially klu kowang minat nak buat t-shirt, create t-s...
Read More

Akhirnya...

Sunday, August 03, 2008
Pinky jadi milik ako!! Yeehaaaa...... Plan yg x dirancang. Tgh ako dok melayan DVD F.R.I.E.N.D.S, tup2 dapat sms dari Reen . Bape lama dah n...
Read More

Takziah

Saturday, August 02, 2008
Dari DIA kita datang Dari DIA juga la kita kembali.. Al-fatihah buat pakcik sebelah umah ako yg baru je meninggal malam tadi kerna penyakit...
Read More
Powered by Blogger.